Markéta Nečasová

Bakalářská práce

Možnosti identifikace tuků a metody detekce jejich záměny

Fat identification and methods for detecting their confusion
Anotace:
Ve své bakalářské práci se zabývám možnostmi identifikace tuků a metodami detekce jejich záměny. V první části obecně popisuji tuky z chemického hlediska a jejich potravinářské i nepotravinářské využití. Dále pak rozdělení tuků na jednotlivé skupiny a zmiňuji i některé fyzikální vlastnosti tuků. Ve druhé části popisuji některé vybrané metody, které jsou využitelné v této problematice a lze těmito metodami …více
Abstract:
In my bachelor thesis I deal with the possibilities of identification of fats and methods of detection of their confusion. The first part generally describes fats from a chemical point of view and their food and non-food uses. Next, the fat distribution to individual groups and also some physical properties of fats. In the second part I describe some selected methods that are useful in this issue and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin