Prodloužení trvanlivosti minimálně opracovaných potravin – Kateryna Miasnikova
Kateryna Miasnikova
Bakalářská práce
Prodloužení trvanlivosti minimálně opracovaných potravin
Prolonging the durability of the minimally processed foods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MIASNIKOVA, Kateryna. \textit{Prodloužení trvanlivosti minimálně opracovaných potravin}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/04f7rj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.