Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína – Bc. Filip Nagy
Bc. Filip Nagy
Diplomová práce
Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína
Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína
Anotace:
Práce pojednává o vlivu stopek během vinifikace na výsledné víno z analytického a oraganoleptického hlediska .Abstract:
This thesis deals with the problem of usage of stems while vinification while the results are bouth analytic and sensoric as well.Abstract:
Práca pojednáva o vplyve strapiny počas vinifikácie na výsledné víno z analytického a oraganoleptického hľadiska.
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Michal Kumšta
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva