Změny v obsahových látkách vína během jeho výroby – Bc. Štěpánka Nedvědová
Bc. Štěpánka Nedvědová
Diplomová práce
Změny v obsahových látkách vína během jeho výroby
Changes in content substances during the wine production
Anotace:
Cílem práce je porovnat tradiční výrobu vína galořímskou metodou s konvenčními moderními metodami výroby. Ke stanovení byly vybrány tři vzorky vín tradiční výroby Mulsum (červené, odrůda Grenache/Syrah), Carenum (bílé, odrůda Clairette) a Turriculae (bílé, odrůda Clairette). Pro komparaci byly použity vzorky stejných odrůd a domén – cuvée červeného Grenache/Syrah a cépage bílé Clairette. Parametry …víceAbstract:
The aim of my thesis is to compare the traditional Gallo-Roman method of wine production with conventional modern methods of production. Three samples of traditional wine were selected for the determination: Mulsum (red, Grenache / Syrah), Carenum (white, Clairette) and Turriculae (white, Clairette). For comparison, samples of the same varieties and domains were used – the red Grenache / Syrah cuvée …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Matyáš Orsák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NEDVĚDOVÁ, Štěpánka. \textit{Změny v obsahových látkách vína během jeho výroby}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/0axfa5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Výživa a potraviny / Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva