Identifikace produktů termických a oxidačních reakcí polyfenolů ječmene a chmele – Bc. Aneta Lučoková
Bc. Aneta Lučoková
Diplomová práce
Identifikace produktů termických a oxidačních reakcí polyfenolů ječmene a chmele
Identification of thermal and oxidative transformation products of polyphenols derived from barley and hop
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LUČOKOVÁ, Aneta. \textit{Identifikace produktů termických a oxidačních reakcí polyfenolů ječmene a chmele}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/0gm8g1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.