Porovnání složení bezalkoholických a alkoholických piv – Bc. Jan Novotný
Bc. Jan Novotný
Bakalářská práce
Porovnání složení bezalkoholických a alkoholických piv
Comparison of the composition of non-alcoholic and alcoholic beers
Anotace:
Tato práce se zabývá porovnáním složení bezalkoholických a alkoholických piv. V rešeršní části se pojednává o technologii výroby bezalkoholický piv. V experimentální části se porovnávají rozdíly v obsahu jednotlivých složek bezalkoholických a alkoholických piv na základě laboratorního rozboru.Abstract:
This work presents a comparison between the composition of non-alcoholic and alcoholic beers. The search section deals with the production technology non-alcoholic beers. The experimental section compares the differences in the content of individual components of non-alcoholic beers and alcoholic beers on the basis of laboratory analysis.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 7. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 8. 2012
- Vedoucí: Ing. Tomáš Hájek, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Novotný, Jan. Porovnání složení bezalkoholických a alkoholických piv. Pardubice, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
-
Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv
Dominika Šuhajová -
Technologie výroby nealkoholických piv
Hana MÁCHALOVÁ -
Technologie výroby nízkostupňových piv
Nikola Jedličková -
Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby
Markéta BRABCOVÁ -
Charakteristiky nealkoholických piv
Matěj Holý -
Monitoring biologicky aktivních látek ve vybraných druzích piva
Hana Buchtelová -
Způsoby přípravy de-alkoholizovaných nápojů (pivo, víno)
Milan Bartoš -
Pivo pro konzumenty s metabolickým omezením
Tomáš Vaško