Extruze a její využití v cereální technologii – Miroslav Tesař
Miroslav Tesař
Bakalářská práce
Extruze a její využití v cereální technologii
extrusion and its application in cereal technology
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo popsat extruzi a její využití v cereální technologii. Práce obsahuje přehled standardně používaných obilovin a přídatných surovin. Dále je zde popsán princip extruzní technologie aplikovaný na konkrétní výrobní podmínky. S tím jsou spjaty výrobní zařízení, extrudéry, jejichž parametry jsou také součástí této práce. Důležitou část tvoří chemické změny vstupních surovin během …víceAbstract:
The aim of study was describe the extrusion and its application in cereal technology. The study contains an overview of the normally used grains and other raw materials. There is also described the principle of extrusion technology applied to specific production conditions. With that is associated manufacturing equipment, extruders, whose parameters are also included in this work. The important part …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jindřiška Kučerová, Ph.D.
- Oponent: Jaroslav Palásek, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Analýza českého maloobchodního trhu snídaňových cereálií
Vít Klofát -
Segmentace trhu snídaňových cereálií
Kamil Krupka -
Mikrobiální kontaminace snídaňových cereálních výrobků
Kateřina Kořínková
Název
Vložil
Vloženo
Práva