Charakteristika frakcí dusíkatých látek ve výživě přežvýkavců – Bc. Marie KOUKOLOVÁ
Bc. Marie KOUKOLOVÁ
Diplomová práce
Charakteristika frakcí dusíkatých látek ve výživě přežvýkavců
Characteristics of crude protein fractions in ruminant nutrition
Anotace:
Fyziologie výživy a krmení hospodářských zvířat je základním faktorem ovlivňujícím vedle efektivnosti produkce především její kvalitu. Pro tyto faktory je důležitý optimální přísun živin formou vhodných krmiv. Abychom dokázali správně sestavit odpovídající krmnou dávku a tím pozvedli ekonomickou realizaci genetického potenciálu skotu, musíme znát systém nutričních požadavků zvířete včetně požadavků …víceAbstract:
Physiology of nutrition and feeding of farm animals is an essential factor influencing production efficiency and its quality. For these factors is important to provide optimal supply of nutrients by suitable feeds. Felicitous feed ration raise the economic realization of genetic potential of animals. Therefore we have to know the nutritional requirements of animals, including microorganisms, whose …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2012
Zveřejnit od: 27. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. František Lád, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOUKOLOVÁ, Marie. Charakteristika frakcí dusíkatých látek ve výživě přežvýkavců. Č. Bud., 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie
Práce na příbuzné téma
-
Stanovení frakcí dusíkatých látek u objemných krmiv pro přežvýkavce podle Cornell systému
Pavla Zástavová -
Vliv dlouhodobého hnojení na zastoupení frakcí dusíkatých látek v píci vojtěšky
Jana Matunová -
Stanovení frakcí dusíkatých látek krmiv ve výživě přežvýkavců
Marie Koukolová -
Stanovení frakcí v ozimé pšenici podle obsahu dusíkatých látek
Aneta Sochorová -
Hodnocení obsahu dusíkatých frakcí v píci víceletých trav a jetelovin
Jaroslava Hladíková -
Metody stanovení kyslíkatých a dusíkatých látek v ropných frakcích a alternativních palivech
Barbora Burešová -
Změny obsahu frakcí dusíkatých látek v píci vojtěšky během vegetace
Karolína Kadlusová -
Vliv podílu travního komponentu ve vojtěškotravní směsi na obsah a zastoupení frakcí dusíkatých látek v píci vojtěšky
Jana Jirmanová
Název
Vložil
Vloženo
Práva