Kateřina Nedbalová

Bakalářská práce

Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru

Selected hydrocolloids as fining agents during the production of beer and cider
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vliv vybraných hydrokoloidů jako čiřicích činidel při výrobě piva a cideru. V práci je také popsána obecná charakteristika obou těchto nápojů, technologie jejich výroby a vybrané hydrokoloidy využívané v potravinářství.
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the influence of selected hydrocolloids as clarifying agents in the production of beer and cider. The work describes the general characteristics of both of these beverages, the technology of their production and also selected hydrocolloids used in the food industry.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Nedbalová, Kateřina. Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru. Zlín, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.