The volatile carbonyl compounds formed during the oxidation of lipids in fish and fish products – Chibueze Benjamin Atuchukwu, B.Sc.
Chibueze Benjamin Atuchukwu, B.Sc.
Diplomová práce
The volatile carbonyl compounds formed during the oxidation of lipids in fish and fish products
Těkavé karbonylové sloučeniny vznikající při oxidaci lipidů v rybách a rybích produktech
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ATUCHUKWU, Chibueze Benjamin. \textit{The volatile carbonyl compounds formed during the oxidation of lipids in fish and fish products}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/0r1y10/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.