Bc. Josef OSIČKA

Diplomová práce

Vliv skladování na antioxidační vlastnosti ovoce a zeleniny

The influence od food preservation on antioxidant properties of fruits and vegetables
Anotace:
Diplomová práce popisuje vliv elektroaktivované vody na skladování různých druhů ovoce a zeleniny a hlavně vliv na jejich antioxidační kapacitu. Teoretická část se zabývá popisem antioxidantů a metod na určení antioxidační kapacity. Popisem použitých vzorků ovoce a zeleniny. Dále jsou zde popsány deklarované účinky elektroaktivované vody a její dostupnost. Praktická část se zabývá stanovením antioxidační …více
Abstract:
This thesis describes the effect of electrolyzed water on storage of different fruits and vegetables and its major influence on their antioxidant capacity. The theoretical part describes antioxidants and methods to determine antioxidant capacity. Description of the samples of fruit and vegetables. There are also described declared effects of electrolyzed water and its availability. The practical part …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 22470

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Pavel Valášek, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

OSIČKA, Josef. Vliv skladování na antioxidační vlastnosti ovoce a zeleniny. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie materiálů / Řízení technologických rizik

Práce na příbuzné téma