Ludmila LINHARTOVÁ

Bakalářská práce

Provozní kontrola při výrobě másla

Operating check during butter production.
Anotace:
V teoretické části je pojednáno o tucích z hlediska výroby, složení, lidské výživy a jejich vlivu na zdravotní stav. Cílem praktické bakalářské práce bylo zhodnotit provozní kontrolu výroby másla a směsných tuků vyráběných v Olma, a.s. Jde o základní chemické stanovení obsahu vody a aktivní kyselosti, dále pak obsah soli, obsah netuků a volných mastných kyselin.
Abstract:
In the theoretical part is treated of fats from view of production, structure, human?s sustenance and their influence upon health condition. The objective of this bachelor work was to evaluate operating control of production of butter and mixed fats, which are produced in Olma a.s. It is about base chemical determination of water content and active acidity, salt content, non-fats content and free fatty …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2011
Identifikátor: 21894

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

LINHARTOVÁ, Ludmila. Provozní kontrola při výrobě másla. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe