Biodynamická produkce, výživa a vědomý vývoj konsumní společnosti – Marion WIERZBICKI
Marion WIERZBICKI
Diplomová práce
Biodynamická produkce, výživa a vědomý vývoj konsumní společnosti
Biodynamic food production and nutrition and the conscious evolution of the consumer society
Abstract:
The present thesis is an attempt to envision necessary changes to move European food systems to sustainability. The notion of sustainability is explored in terms of agriculture-induced pollution, energetic dependence, but also healthiness, quality or embededdness in local communities (both economic and cultural). Thence, the ideal food systems pictured in the thesis incorporate a set of features that …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 1. 2013
Zveřejnit od: 16. 1. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 1. 2013
- Vedoucí: Prof. Gaudenz Assenza, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
WIERZBICKI, Marion. Biodynamická produkce, výživa a vědomý vývoj konsumní společnosti. Olomouc, 2013. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.1.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 1. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Filozofická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Cultural Studies / Euroculture
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva