Bc. Hana JANUŠKOVÁ

Bakalářská práce

Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR

Development of trends and perspective of the food industry in the Czech Republic
Anotace:
Předkládaná práce je věnována aktuálním otázkám vývoje potravinářství, bezpečnosti potravin v ekonomicko-společenských souvislostech. Práce je členěna do dvou kapitol, kdy vlastním jádrem práce je kapitola {--} Potravinářství se vstupem do třetího tisíciletí. Kde se autor zabývá vývojem, trendy a strategickými cíli potravinářství.
Abstract:
This bachelor´s dissertation deals with important questions regarding the development of the food industry, food safety in the social-economical environment. The dissertation is devided into two chapters and the most important one is titled {--} {\clqq}The food industry entering the third millennium.`` Where the author looks at the development, trends and strategic goals of the food industry.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 5279

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JANUŠKOVÁ, Hana. Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin