Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR – Bc. Hana JANUŠKOVÁ
Bc. Hana JANUŠKOVÁ
Bakalářská práce
Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR
Development of trends and perspective of the food industry in the Czech Republic
Anotace:
Předkládaná práce je věnována aktuálním otázkám vývoje potravinářství, bezpečnosti potravin v ekonomicko-společenských souvislostech. Práce je členěna do dvou kapitol, kdy vlastním jádrem práce je kapitola {--} Potravinářství se vstupem do třetího tisíciletí. Kde se autor zabývá vývojem, trendy a strategickými cíli potravinářství.Abstract:
This bachelor´s dissertation deals with important questions regarding the development of the food industry, food safety in the social-economical environment. The dissertation is devided into two chapters and the most important one is titled {--} {\clqq}The food industry entering the third millennium.`` Where the author looks at the development, trends and strategic goals of the food industry.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor:
5279
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JANUŠKOVÁ, Hana. Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová