Spotřebitelské vnímání kvality potravin – Bc. Alžběta Šilhová, MBA
Bc. Alžběta Šilhová, MBA
Diplomová práce
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Consumer perception of food quality
Anotace:
Práce si klade za cíl zjistit vnímání subjektivní a objektivní kvality potravin, které jsou běžně dostupné na českém trhu, z pohledu francouzských spotřebitelů žijících v České republice. Vedlejším cílem práce je zjistit rozdílnost mezi vnímáním subjektivní a objektivní kvality potravin a navrhnout využití vhodných marketingových nástrojů pro zvýšení jejich žádaného vlivu na rozhodování francouzských …víceAbstract:
The aim of this Thesis is to investigate the perception of subjective and objective quality of food commonly available on the Czech market from the perspective of French consumers living in the Czech Republic. A secondary objective of the Thesis is to identify the difference between the perception of subjective and objective quality of food and to propose the use of appropriate marketing tools to increase …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Lucie Vokáčová, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Novotný, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Vyšetřování zrakové ostrosti a stanovení objektivní a subjektivní refrakce
Štěpánka Korbová -
Srovnání objektivního a subjektivního hodnocení grafomotorických dovedností u dětí s dysgrafií a hyperaktivní poruchou pozornosti.
Kamila Toráčová -
Materiálové a konstrukční vlastnosti textilií používaných na operačních sálech a jejich vliv na bariérové vlastnosti a komfort (Konzultant z TZÚ)
Petra Kobzová -
Návrh konkurenceschopné kolekce spodního prádla ve spolupráci s firmou Triola a.s. na základě objektivního a subjektivního hodnocení
Jana Dostálová -
Odezva vybraných objektivních a subjektivních proměnných při kruhovém tréninku v normoxii a hypoxii u souboru mužů: pilotní studie
Zbyněk KRAHULÍK -
Změna objektivní a subjektivní refrakce při změně polohy hlavy
Petr Buček -
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Viliam Berger -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ
Název
Vložil
Vloženo
Práva