Optimalizace záznamů profilů lipidů v olivovém oleji – Bc. Aneta Bumbová
Bc. Aneta Bumbová
Bakalářská práce
Optimalizace záznamů profilů lipidů v olivovém oleji
Optimization of lipid profiles in olive oil
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BUMBOVÁ, Aneta. \textit{Optimalizace záznamů profilů lipidů v olivovém oleji}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/143rg9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.