Tereza Manová

Bakalářská práce

Spokojenost návštěvníků restauračních zařízení na Uherskobrodsku

Customer satisfaction with restaurants in region of Uherský Brod
Anotace:
Hlavním cílem této bakalářské práce je identifikovat slabé stránky restauračních zařízení na Uherskobrodsku. V první části je obsažen teoretický přehled, předkládající informace o stravovacích službách, chování zákazníka a o popisu marketingového výzkumu. Dále zde najdeme metodiku popisující jednotlivé statistické metody. V praktické části jsou analyzována data z dotazníkového výzkumu. Na základě výsledků …více
Abstract:
The main aim of this bachelor thesis is to identify weaknesses of restaurant facilities in region of Uherský Brod. The first part contains a theoretical overview about catering services, customer behaviour and a description of marketing research. There is also a methodology describing statistics methods. In the practical part data from questionnaire are analysed. Based on the results there is a discussion …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Veronika Blašková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Provozně ekonomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu