Systém řízení rizik v potravinářském podniku. – Viktoriya Chaplygina
Viktoriya Chaplygina
Bakalářská práce
Systém řízení rizik v potravinářském podniku.
Risk Management in the food manufacturing.
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce "Systém řízení rizik v potravinářském podniku" je popsat a zhodnotit současný stav existujících rizik ve výrobním procesu vybraného potravinářského podniku. Na základě vyhodnoceni zpracovat výsledky a doporučit návrh nebo případné opatření. Na začátku bakalářské práce se věnuji pojmům jako je potravinářství, historie potravinářství a potravinové právo. V další kapitole …víceAbstract:
The subject of this thesis "Risk management system in the food business" is to describe and evaluate the current state of the existing risks in the manufacturing process of a selected food business. Based on the evaluation process of the results and to recommend any proposal or measure. The beginning of this thesis is devoted to concepts such as the food industry, the food history and food law. The …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2015
Zveřejnit od: 11. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Chaplygina, Viktoriya. Systém řízení rizik v potravinářském podniku.. Uherské Hradiště, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.5.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik
Práce na příbuzné téma
-
Finanční zdraví vybraného podniku z oblasti potravinářství
Monika Fučíková -
Identifikace klíčových faktorů strategické finanční výkonnosti podniků v odvětví potravinářství v České republice vzhledem k procesům fúzí a akvizic
Monika Tihonová -
Management rizik v organizaci se zaměřením na širší pojetí řízení rizik v organizaci ústřední státní správy
Lucie Strnisková -
Řízení rizik a příležitostí při řízení lidských zdrojů na příkladu vybraného městského úřadu
Uhrová Uhrová -
Systém řízení rizik v organizační složce státu
Lucie Klimešová -
Řízení rizik v rámci strategického řízení - konkrétně na obcích
Karolína Jandová -
Analýza rizik a hodnocení rizik jako klíčový prvek bezpečnostního managementu
Milan Polák -
Řízení rizik a moderní kontrola podnikových procesů
Babčická Babčická