Tereza Frenclová

Bakalářská práce

Nežádoucí látky v koření a jejich analýza

Undesirable Substances in Spice and Their Analysis
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá přítomností nežádoucích látek v koření a možnostmi jejich analýzy. Konkrétně je pozornost zaměřena na kontaminanty koření jako mykotoxiny, rezidua pesticidů, těžké kovy, přídatná syntetická barviva, cizí složky a jiné nečistoty. Jednotlivé kapitoly se zabývají charakteristikou dané skupiny kontaminantů, dále jsou shrnuty možnosti jejich analýzy a v poslední řadě je pro …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the presence of undesirable substances in spices and the possibilities of their analysis. Specifically, attention is focused on contaminants of spices such as mycotoxins, pesticide residues, heavy metals, accessory synthetic dyes, foreign components and other impurities. The individual chapters deal with the characteristics of the given group of contaminants, the possibilities …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 7. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Blanka Švecová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Frenclová, Tereza. Nežádoucí látky v koření a jejich analýza. Pardubice, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie