Hana KUBEŠOVÁ
Bakalářská práce
Inovativní metody balení masa
Innovative methods of packing meat
Anotace:
Balená masa tvoří převážnou část expedovaného sortimentu masa ve zpracovatelských závodech v České republice. Cílem práce Inovativní metody balení masa bylo zpracovat literární přehled, v němž bude uveden postup zpracování masa, dále změny v mase po porážce a během skladování, včetně inovativních způsobů jeho spotřebitelského balení, kde jsou detailně popsané způsoby zpracování jednotlivých druhů balení …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2015
Zveřejnit od: 24. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Jirotková
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KUBEŠOVÁ, Hana. Inovativní metody balení masa. Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
Tereza Třetinová -
Produkce, kvalita a technologie zpracování králičího masa
Tereza Sekničková -
Produkce, kvalita a technologie zpracování velbloudího masa
Veronika Sejbalová -
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
Vojtěch Weiss -
Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování
Michaela Kurková -
Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem
Aneta Lhotská -
Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
Dagmar KUBECOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva