Mgr. Hana HAVLÍKOVÁ

Diplomová práce

Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku

Innovation of meals production in a food company
Anotace:
Tato práce se ve své teoretické části zabývá průmyslovou výrobou hotových jídel. Dále jsou popsány jednotlivé kroky ve výrobě jídel od příjmu surovin, přes vaření, balení až po smyslové hodnocení vyrobeného jídla. Následují požadavky ze strany legislativy, které mu-sí výrobce dodržet, a dle kterých se musí řídit. V praktické části jsem se zabývala popisem výroby v konkrétním podniku, jeho nedostatků …více
Abstract:
This work deals with food production by the commercial way. Below are described indivi-dual steps in food production from materials, cooking, food packaging take till sense per-ception cooked meal. After that follows requirements on the part of legislation, which have to ceep to the terms. In the practical I work out with disribing of concrete food company, its absences and inno-vation projects, which …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 21416

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HAVLÍKOVÁ, Hana. Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 12. 05. 2041

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe