Bc. Drahomíra STOKLASOVÁ

Bakalářská práce

Dekorativní úpravy pokrmů jako součást praktického výcviku žáků kuchařských oborů

DECORATIVE DISHES TREATMENT AS PART OF PRACTICAL TRAINING OF PUPILS OF CULINARY FIELDS
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřená na problematiku pronikání a zavádění dekorativních úprav pokrmů do oboru gastronomie v souvislosti s učebním oborem Kuchař-číšník. Práce sleduje základní cíle v odborném předmětu a zachycuje způsob rozšíření výuky dekorativních úprav pokrmů na škole, kde pracuji.
Abstract:
This bachelor's thesis is focused on the issue of penetration and the introduction of decorative arrangements of meals in the field of gastronomy in the context of learning-branch Cook - waiter. Work follows the basic objectives of the vocational subject and shows the extension of teaching decorative arrangements of meals at the school where I work.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2010
Zveřejnit od: 9. 4. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 5. 2010
  • Vedoucí: PaedDr. Hana Vaňková, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

STOKLASOVÁ, Drahomíra. Dekorativní úpravy pokrmů jako součást praktického výcviku žáků kuchařských oborů. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 09. 04. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 9. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Pedagogická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.