Tomáš Tkáč
Bakalářská práce
Spokojnosť zamestnanca v gastronómii
Employee Satisfaction in Gastronomy
Abstract:
The work deals with the issue of employee satisfaction at work, focusing on the causes of dissatisfaction and ways to prevent dissatisfaction. The author of each chapter focuses on motivational theory, techniques and analysis of work activities that may be beneficial to the organization according to satisfied employeesAbstract:
Práca pojednáva o problematike spokojnosti zamestnanca v práci, pričom sa zameriava na príčiny nespokojnosti a možnosti ako nespokojnosti predchádzať. Autor sa v jednotlivých kapitolách teoreticky zameriava na motivačné techniky a analýzy pracovných činností, ktoré môžu byť prínosom pre organizáciu v závislosti na spokojnom zamestnancovi
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2010
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Gabriel Zala
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 3. 2010 dostupné: světu
Univerzita Palackého
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Pedagogika / Andragogika v profilaci na personální management
Práce na příbuzné téma
-
Časová teória motivácie u fenoménu prokrastinácie
Katarína Durkáčová
Název
Vložil
Vloženo
Práva