Tomáš Tkáč

Bakalářská práce

Spokojnosť zamestnanca v gastronómii

Employee Satisfaction in Gastronomy
Abstract:
The work deals with the issue of employee satisfaction at work, focusing on the causes of dissatisfaction and ways to prevent dissatisfaction. The author of each chapter focuses on motivational theory, techniques and analysis of work activities that may be beneficial to the organization according to satisfied employees
Abstract:
Práca pojednáva o problematike spokojnosti zamestnanca v práci, pričom sa zameriava na príčiny nespokojnosti a možnosti ako nespokojnosti predchádzať. Autor sa v jednotlivých kapitolách teoreticky zameriava na motivačné techniky a analýzy pracovných činností, ktoré môžu byť prínosom pre organizáciu v závislosti na spokojnom zamestnancovi
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Gabriel Zala

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 31. 3. 2010 dostupné: světu

Univerzita Palackého

Filozofická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Pedagogika / Andragogika v profilaci na personální management

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 1ke8r4 1ke8r4/2
16. 4. 2010
Složky
Soubory
Nejezchleba, O.
3. 6. 2010
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.