Využití pulzního elektrického pole při konzervaci potravin – Bc. Jakub Reitmeier
Bc. Jakub Reitmeier
Diplomová práce
Využití pulzního elektrického pole při konzervaci potravin
Use of pulsed electric field in food preservation
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
REITMEIER, Jakub. \textit{Využití pulzního elektrického pole při konzervaci potravin}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/1maim6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.