Bc. Tomáš Dostál

Diplomová práce

Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky

Qualitative properties of chicken ham
Anotace:
Tato práce se zabývá vlivem přídavku různých druhů hydrokoloidů na kvalitativní vlastnosti kuřecích šunek, zkoumán je i vliv fosfátu. Praktická část se věnuje výrobě dvou sad modelových vzorků kuřecích šunek s použitím různých druhů hydrokoloidů, přičemž u jedné sady byl použit fosfát, u druhé zcela eliminován. U vzorků byly provedeny analýzy: pH, hmotnostních ztrát během tepelného ošetření, reologických …více
Abstract:
This paper deals with the effect of the addition of different types of hydrocolloids on the qualitative properties of chicken hams, the effect of phosphate is also investigated. The practical part is devoted to the production of two sets of model samples of chicken hams using different types of hydrocolloids, with phosphate used in one set and completely eliminated in the other. The samples were analyzed …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jana Šenkýřová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Dostál, Tomáš. Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky . Zlín, 2023. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe