Vendula Svobodová

Bakalářská práce

Vliv způsobu mrazení na kvalitu vepřového masa

Impact of freezing on the quality of meat
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na ověření metodiky pro určování kvality masa v závislosti na způsobu jeho mrazení, zejména na vaznost, barvu a texturu. V první části práce jsou shrnuty poznatky o stavbě masa a jeho chemickém složení, dále pak o jeho senzorických a technologických vlastnostech, jako je barva, textura a vaznost, neboť tyto vlastnosti jsou sledovanými v praktické části této práce. …více
Abstract:
This bachelor thesis is focused on verification of methodology for determination of meat quality in dependence on its freezing, especially on binding, color and texture. The first part of the thesis summarizes the knowledge about the construction of the meat and its chemical composition, as well as its sensory and technological properties, such as color, texture and viscosity, as these properties are …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Jaroslav Čítek, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Bakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Živočišná produkce

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 1zf7t5 1zf7t5/2
17. 4. 2019
Složky
Soubory
Mach, J.
17. 4. 2019
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.