Využití zvěřiny v masné výrobě – Bc. Monika Fraňková
Bc. Monika Fraňková
Diplomová práce
Využití zvěřiny v masné výrobě
The use of venison in meat production
Anotace:
Využití zvěřiny v masné výrobě Souhrn Předmětem této diplomové práce bylo použití ořezů ze zvěřiny a vepřového masa k výrobě masných výrobků. Teoretická část práce se zabývá technologickými vlastnostmi a zpracováním masa získaného z volně žijící zvěře a výrobním procesem masných výrobků. Experimentální část práce byla zaměřena na stanovení výživových, technologických a organoleptických vlastností masa …víceAbstract:
The use of venision in meat production Summary The subject of this thesis is using slices of venison and pork for the production of meat products. The theoretical part deals with the technological properties, processing and organoleptic properties of meat derived from wild game meat and meat products manufacturing process. The experimental part of the work was focused on the determination of nutritional …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Vliv býka na mléčnou užitkovost a technologické vlastnosti mléka dojnic
Ondřej Polák -
Metalurgické a technologické charakteristiky hliníkových slitin třídy 2xxx a 6xxx
Josef Synek -
Technologické vlastnosti masa - vaznost
Tomáš DIBĎÁK -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka
Název
Vložil
Vloženo
Práva