Jana Vlčková

Bakalářská práce

Výskyt mykotoxinů v konzervovaných potravinách

Occurrence of mycotoxins in preserved foods
Anotace:
Bakalářská práce na téma Výskyt mykotoxinů v konzervovaných potravinách se zabývá sekundárními metabolity vláknitých mikromycetů – mykotoxiny a konzervačními postupy, které zabraňují výskytu vláknitých mikromycet v konzervovaném ovoci a zelenině. První část práce je zaměřena na význam, charakteristiku a morfologiii vláknitých mikromycet. Ve druhé části jsou popsány faktory, které produkci mykotoxinů …více
Abstract:
The bachelor thesis Occurrence of mycotoxins in preserved foods concerns the secondary metabolites of filamentous micromycetes – mycotoxins and preservation processes, which prevent occurrence of filamentous mycromycetes in preserved fruits and vegetables. The first part is aimed to importance, characteristics and morfology of filamentous micromycetes. The second part describes factors, which influence …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Radka Daňková, Ph.D.
  • Oponent: Miroslava Kolářová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma