Bc. Eva Budková

Diplomová práce

Vliv složení na organoleptické vlastnosti masa

Effect of composition on the organoleptic characteristics of meat
Anotace:
Maso je velice cenná potravina nejen z nutričního hlediska, ale také pro jeho organoleptické vlastnosti. Stále významnější roli při jeho výběru hraje očekávaný kulinární zážitek spojený s konzumací. Kvůli příznivým organoleptickým vlastnostem a nízkému obsahu intramuskulárního tuku stoupá spotřeba masa zvěřiny. Cílem předkládané diplomové práce bylo na základě literární rešerše vysvětlit vliv kolagenu …více
Abstract:
Meat is very a valuable food not only nutritionally but also for its organoleptic characteristics. The awaited culinary experience linked with its consumption plays an increasing important role in its selection. The consumption of game is on the rise mainly due to its wealthy organoleptic characteristics and low intramuscular fat content. The aim of this thesis is to explain the influence of collagen …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Magisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 2dfhpg 2dfhpg/2
10. 4. 2015
Složky
Soubory
Mach, J.
10. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.