Vliv čistírny odpadních vod v obci Kojčice na kvalitu vody v recipientu – Bc. Rudolf Koranda
Bc. Rudolf Koranda
Diplomová práce
Vliv čistírny odpadních vod v obci Kojčice na kvalitu vody v recipientu
Effect of the wastewater treatment plant in the village of Kojčice on the quality of water in the recipient.
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na vliv čistírny odpadních vod na kvalitu vody v recipientu. Monitoring byl prováděn na třech lokalitách v období březen 2020 – únor 2021. V týdenním intervalu byly sledovány tyto ukazatele: teplota, pH a konduktivita. Bylo provedeno pět odběrů vody ze všech lokalit. Vzorky vody byly vyhodnoceny v laboratoři Oddělení rybářství a hydrobiologie Mendelovy univerzity v Brně …víceAbstract:
The diploma thesis focuses on the effect of a wastewater treatment plant on the water quality in the recipient. Monitoring was conducted in three localities from March of 2020 to February of 2021. The following measurements were checked in a weekly interval: temperature, pH and conductivity. There was total of five water samples from each of the localities. Samples were analysed in the laboratory of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Radovan Kopp, Ph.D.
- Oponent: Jiří Heteša, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Rybářství a hydrobiologie
Práce na příbuzné téma
-
Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv
Kateřina Dokládalová -
Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků
Věra Pilná -
Hodnocení fyzikálně-chemických parametrů zrajících sýrů
Hana Strojilová -
Hodnocení vybraných fyzikálně-chemických parametrů speciální jemně granulované celozrnné pohankové mouky
Kateřina Horáková -
Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
Tomáš Krejča -
Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk
Petr Majar -
Fyzikálně chemické vlastnosti vody bývalých říčních ramen v okolí Otrokovic a Napajedel s návrhem na jejich využití
Dorota VÍTKOVÁ -
Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů
Markéta ŠŤASTOVÁ