Ing. Nikol Šňupíková

Bakalářská práce

Stravovací návyky žáků středních odborných škol

Nourishment of secondary vocational school students
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou stravování žáků středních odborných škol. Teoretická část je zaměřena na popis základních pojmů, které se týkají zdravého stravování a zdravého životního stylu v období adolescence. Zmíněny jsou i jednotlivá výživová doporučení. Dále jsou zde charakterizovány základní živiny a jejich význam. Část je věnována alternativním výživovým směrům a popisu poruch …více
Abstract:
This bachelor's thesis deals with the issue of nourishment of secondary vocational school students. The theoretical part is focused on the description of basic con-cepts that relate to healthy eating and a healthy lifestyle during adolescence peri-od. Individual nutritional recommendations are also mentioned. Furthermore, the basic nutrients and their importance are characterized here. Part of the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 6. 2022
  • Vedoucí: PhDr. Mgr. Kristýna Balátová, Ph.D.
  • Oponent: Martin Pírko, Mgr.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání

Mendelova univerzita v Brně

Institut celoživotního vzdělávání

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů