Jana Kalová

Bakalářská práce

Vztah mezi kvalitativními parametry kozího mléka, jeho technologickými vlastnostmi a kvalitou finálního produktu.

Relationship between qualitative parameters of goat milk, its technological properties and the quality of the final product
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá vlivem kvalitativních parametrů na kvalitu kozího mléka, technologickými vlastnostmi a kvalitou finálního produktu. Obliba kozího mléka stále roste, především díky jeho nutričním vlastnostem. V práci jsou popsány technologické vlastnosti, chemické složení a hygienická jakost kozího mléka. Dále jsou zde zmíněny zdravotní benefity konzumace a výrobky z kozího mléka.
Abstract:
The bachelor thesis discusses the influence of qualitative parameters on quality of goat milk, technological properties and quality of the final product. The popularity of goat milk is growing, mainly due to its nutritional benefits. The thesis describes technological properties, chemical composition and hygienic quality of goat milk. There are also mentioned health benefits of drinking goat milk and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta