Zpracování ryb a ekonomika prodeje filet – Pavel HOUSKA
Pavel HOUSKA
Bakalářská práce
Zpracování ryb a ekonomika prodeje filet
The processing of fish and the economics of sales of fish fillets
Anotace:
Cílem práce bylo zhodnocení technologických postupů při zpracování sladkovodních ryb a jejich rozbor. Práce je zaměřena na zpracování kapra obecného, který je nejvýznamnější rybou produkovanou v České republice. Práce je myšlenkově rozdělena na 4 části. V první části autor sleduje produkci a spotřebu ryb v České republice v porovnání se světem. Současná spotřeba se v České republice pohybuje kolem …víceAbstract:
The aim of my bachelor thesis was to evaluate technological processes in freshwater fish processing and analyse it. The work is focused on processing of common carp, which is one of the most important fish species produced in the Czech Republic. Bachelor thesis is conceptually divided into 4 parts. In the first part the author follows the production and consumption of fish in the Czech Republic in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2013
Zveřejnit od: 3. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Vejsada, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HOUSKA, Pavel. Zpracování ryb a ekonomika prodeje filet. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 3.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 3. 5. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta rybářství a ochrany vodJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta rybářství a ochrany vodBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Rybářství
Práce na příbuzné téma
-
Senzorické hodnocení kvality objemné píce z travních porostů při různých způsobech konzervace
Lenka KODADOVÁ -
Porovnání různých technologií konzervace objemné píce
Václav PAVLÍK -
Hodnocení kvality konzervované objemné píce při různých způsobech konzervace a skladování.
Lenka KODADOVÁ -
Vliv konzervace zeleninových omáček na jejich kvalitativní parametry
Petra Lupoměská -
Hodnocení jakosti konzervované píce a návrhy na zlepšení konzervační technologie ve zvoleném podniku.
Václav PAVLÍK -
Chování spotřebitele při nákupu základních potravin a produktu z nich vyrobených
Hudáková Hudáková -
Produkty z akvakultury: Obchod, kvalita a vývoj nových výrobků
Václav NEBESKÝ -
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
Jana KUNÁGLOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva