Hodnocení kvalitativních znaků masa v průběhu skladování – Markéta FÜRSTOVÁ
Markéta FÜRSTOVÁ
Bakalářská práce
Hodnocení kvalitativních znaků masa v průběhu skladování
Evaluation of meat quality characteristics during storage
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Jirotková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
FÜRSTOVÁ, Markéta. Hodnocení kvalitativních znaků masa v průběhu skladování. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva