Ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin pomocí molekulárně-biologických metod – Ing. Eliška Čermáková
Ing. Eliška Čermáková
Disertační práce
Ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin pomocí molekulárně-biologických metod
Verification of the authenticity of food and food raw materials using molecular biological methods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČERMÁKOVÁ, Eliška. \textit{Ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin pomocí molekulárně-biologických metod}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/2sjv5m/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie (čtyřletá)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.