Možnosti ovlivňování textury masa kapra obecného (\kur{Cyprinus carpio}) technologií chovu. – Ing. Miloš CEPÁK
Ing. Miloš CEPÁK
Disertační práce
Možnosti ovlivňování textury masa kapra obecného (\kur{Cyprinus carpio}) technologií chovu.
Options affecting meat texture profile of common carp (\kur{Cyprinus carpio}) under different breeding technologies.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 2. 2013
Zveřejnit od: 28. 2. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 3. 2013
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CEPÁK, Miloš. \textit{Možnosti ovlivňování textury masa kapra obecného ($\backslash$kur$\{$Cyprinus carpio$\}$) technologií chovu.}. Online. Disertační práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/2vyyjg/.
Jak správně citovat práci
CEPÁK, Miloš. Možnosti ovlivňování textury masa kapra obecného (\kur{Cyprinus carpio}) technologií chovu.. Č. Bud., 2013. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 28.2.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 28. 2. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaDoktorský studijní program / obor:
Zootechnika / Speciální zootechnika
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva