Vliv parametrů dezintegračního procesu na strukturu a vlastnosti speciálních celozrnných mouk – Bc. Klára Jirásková
Bc. Klára Jirásková
Diplomová práce
Vliv parametrů dezintegračního procesu na strukturu a vlastnosti speciálních celozrnných mouk
Influence of disintegration process parameters on the structure and properties of special wholemeal flours
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JIRÁSKOVÁ, Klára. \textit{Vliv parametrů dezintegračního procesu na strukturu a vlastnosti speciálních celozrnných mouk}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/2xlrh3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.