Bc. Jana Svobodová

Diplomová práce

Nutriční charakteristika zbytků z výroby tekutých ochucovadel a jejich využití ve výkrmu kuřecích brojlerů

Nutritional characteristics of residues from the production of liquid flavourings and their using in chicken broiler fattening
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo zhodnotit možnost využití zbytků z výroby tekutých ochucovadel ve výkrmu brojlerových kuřat, které je možné využívat jako alternativní a nezávadnou náhradu antibiotických a růstových stimulátorů. Je to z důvodu obsahu huminových látek, jejichž pozitivní vlivy na zdraví a růst zvířat byly zkoumány již v mnoha studiích. Vliv huminových látek je neustále zkoumán, jelikož jejich …více
Abstract:
The aim of the thesis was to evaluate the possibility of using residues from the production of liquid flavorings in the fattening of broiler chickens, which can be used as an alternative and harmless substitute for antibiotics and growth stimulators. This is due to the content of humic substances, whose positive effects on the health and growth of animals have already been investigated in many studies …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 5. 2023
  • Vedoucí: Ing. Vladimír Plachý, Ph.D.
  • Oponent: Eva Mrkvicová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 2y79ds 2y79ds/2
15. 4. 2023
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.