Bc. Blanka GONDOVÁ

Bakalářská práce

Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy

The Influence of Manager Control Function on the Quality of the Food Company Production
Anotace:
Bakalářská práce řeší problematiku vlivu manažerské funkce kontroly na dosahovanou kvalitu v potravinářské firmě. Cílem předkládané práce je ukázat uplatnění manažerského přístupu k realizaci této funkce, jakožto prostředku k dosahování kvality a schopnosti prosadit se v náročném konkurenčním prostředí na trhu. Pro ověření uplatnění teoretických poznatků o reálném naplňování manažerské funkce kontroly …více
Abstract:
This bachelor ´s thesis concentrates on problems of the influence of the manager function control on the reached quality in a food company production. The aim of the presented thesis is to show the use of the manager{\crq}s approach to the realization of this function as the means of reaching the high quality products and their usage on the market. For a verification of the theoretical knowledge about …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 5271

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

GONDOVÁ, Blanka. Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.