Petra TOMÁŠKOVÁ

Bakalářská práce

Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody

Desinfectant for healt service, grocery and adjustment of water
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o problematice výskytu mikroorganizmů ve zdravotnictví a potravinářství a o možnostech jejich zneškodnění. Jsou zde popsány jednotlivé metody dezinfekce, požadavky na dezinfekční prostředky a příklady používaných komerčních přípravků. Dále se práce zaměřuje na úpravu vody a hygienické zabezpečení pitné vody chemickými metodami. Práce obsahuje také přehled legislativních trendů …více
Abstract:
Bachelor work deals with problems of presence of microorganisms in health services and food department and about possibilities of their disposal. There are descriptions of different methods of desinfection, disinfectants requirements and examples of used commercial products. This thesis is also focusing on water regulations and drinking water health security using chemical methods. Overview of legislative …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 21671

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

TOMÁŠKOVÁ, Petra. Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin