Bc. Katarína Trnková

Diplomová práce

Znaky čerstvosti rybího masa

Characteristics freshness of fishmeat
Anotace:
Predložená diplomová práca sa zaoberá metódami stanovenia čerstvosti sladkovodných a morských rýb a priebehom zmien v svalovine rýb počas skladovania. Teoretická časť je sústredená na zhrnutie informácií o zložení rybieho mäsa, procesoch prebiehajúcich v rybej svalovine, metódach predĺženia trvanlivosti a dostupných metódach stanovovania čerstvosti rýb. Experimentálna časť diplomovej práce je zameraná …více
Abstract:
This thesis deals with methods of determining the freshness of freshwater and marine fish and changes to processes in fish muscle during storage. The theoretical part of the thesis is focused on a summary of information about the composition of fresh meat, processes in fish muscle, techniques of extending its durabilty and methods available of assessing the fish freshness. The experimental part of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 32yw8h 32yw8h/2
14. 4. 2015
Složky
Soubory
Mach, J.
14. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.