GAŇOVÁ, Martina. \textit{Vliv zpracování potravinových surovin na degradaci DNA a její amplifikaci v PCR}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/34vjjx/.
GAŇOVÁ, Martina. <i>Vliv zpracování potravinových surovin na degradaci DNA a její amplifikaci v PCR</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/34vjjx/.
GAŇOVÁ, Martina. Vliv zpracování potravinových surovin na degradaci DNA a její amplifikaci v PCR. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/34vjjx/.
@misc{Ganova2015thesis,
AUTHOR = "Gaňová, Martina",
TITLE = "Vliv zpracování potravinových surovin na degradaci DNA a její amplifikaci v PCR [online]",
YEAR = "2015 [cit. 2024-11-15]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/34vjjx/",
}
@misc{Ganova2015thesis,
AUTHOR = {Gaňová, Martina},
TITLE = {Vliv zpracování potravinových surovin na degradaci DNA a její amplifikaci v PCR},
YEAR = {2015},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/34vjjx/},
URL_DATE = {2024-11-15},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Gaňová
| jméno = Martina
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vliv zpracování potravinových surovin na degradaci DNA a její amplifikaci v PCR
| url = https://theses.cz/id/34vjjx/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2015
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-15
| poznámka =
| jazyk =
}}