Bc. Eva Zderčíková

Diplomová práce

Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování

Assessment of the Loss of Weight of the Heat Worked Meat Products in the Course of Technological Processing
Anotace:
V diplomové práci byly sledovány a hodnoceny hmotnostní ztráty tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování. Měření hmotnostních ztrát bylo provedeno ve firmě Voma v Uherském Brodě. Cílem práce bylo srovnání jednotlivých hmotnostních ztrát tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování. Posuzovány byly různé ztráty tepelně opracovaných masných …více
Abstract:
Weight loss of heat treatment meat products during the technological processing were mo-nitored and evaluated in this thesis. Weight loss measurements were made in the company Voma in Uherský Brod. The aim of this work was to compare individual weight losses of heat processed meat products during the technological processing. Various losses of heat treatment meat products were evaulated with the respect …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013
Zveřejnit od: 2. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Zderčíková, Eva. Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin