Martina HRABALÍKOVÁ

Bakalářská práce

Stanovení základních jakostních charakteristik medu

Assesment of basic honey quality parameters
Anotace:
Náplní bakalářské práce je pojednání o chemickém složení medu a o jakostních požadavcích na kvalitu medu. U vybraných vzorků medu rozdílného původu byly stanoveny základní jakostní ukazatele (obsah vody, glukóza, redukující cukry, fruktóza). Výsledky analýz byly navzájem statisticky vyhodnoceny a porovnány s legislativními požadavky na med.
Abstract:
This bachelor thesis describes the chemical constitution and the qualiti requirements for honey. Quality indicators (water content, glucose, reducing sugar, fructose) were determined for selected honey samples of different origin. The analysis results were statistically evaluated and compared to legislative requirements for honey.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Identifikátor: 12423

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HRABALÍKOVÁ, Martina. Stanovení základních jakostních charakteristik medu. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 27. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.