Lucie Švadlenková

Bakalářská práce

Stres v gastronomii

Stress in gastronomy
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá tématem z oboru psychologie, a to stresem, přesněji pak stresem v gastronomii. V části teoretické se zaměřuje na teorii samotného stresu, jeho druhy, vznik, následky, ale také úspěšnou obranu proti němu. Část druhá je pak samotná praktická aplikace toho, jak zvládat stres, a zkoumá zkušenosti z praxe gastronomických pracovníků. K získaní těchto informací se dospělo díky …více
Abstract:
This bachelor's thesis deals with a topic in the field of psychology, namely stress, more precisely, stress in gastronomy. The theoretical part focuses on the theory of stress itself, its types, origin, consequences, but also a successful defense against it. The second part is the practical application of how to manage stress and examines the experience of gastronomic staff. This information was obtained …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Ing. Bc. Vladimír Borský, LL.M. MBA
  • Oponent: Ondřej Benda, Mgr.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., Vysoká škola NEWTON