Libor POLČÁK
Bakalářská práce
Faktory ovlivňující produkci medu
Factors Affecting The Production of Honey
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou produkce medu. Cílem je vymezit a popsat faktory, které se na množství produkce medu podílejí a ovlivňují ji. V první kapitole je charakterizován med, jeho druhy a chemické složení. V další části jsou popsány zdroje pro tvorbu medu a jeho tvorba. Poslední kapitola je zaměřena na samotné faktory, ovlivňující produkci medu, přičemž pozornost je zde věnována nemocem …víceAbstract:
Bachelor thesis deals with the production of honey. In order to define and describe the factors that are involved in the production of honey and affect it. In the first chapter is characterized by honey, its species and chemical composition. The next section describes the sources for the production of honey and his work. The last chapter is focused on the factors affecting the production of honey, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2013
Zveřejnit od: 16. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
POLČÁK, Libor. Faktory ovlivňující produkci medu. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Produkce, funkční a chemické složení nadzemní biomasy a chemické složení opadu alpinské tundry Východních Sudet v reakci na seč
Michaela KONEČNÁ -
Produkce a využití masa zvěře farmově chované a lovené
Šimon Košárek -
Produkce, kvalita a technologie zpracování velbloudího masa
Veronika Sejbalová -
Produkce, kvalita a technologie zpracování králičího masa
Tereza Sekničková -
Legislativa ve vztahu k přípravkům na ochranu rostlin a kvalitě produkce
Vilém Koutník -
Využití biocharu pro intenzifikaci produkce a složení bioplynu
Kristýna Pustějovská -
Vliv různého hospodaření na produkci, strukturu a chemické složení nadzemní biomasy v povodí Mlýnského potoka
Martin TRUHLÁŘ -
Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce
Lucie KADLECOVÁ