MYKHAYLENKO, Anastasiya. \textit{Determining of the meat freshness by DART}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/3j2xmc/.
MYKHAYLENKO, Anastasiya. <i>Determining of the meat freshness by DART</i>. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/3j2xmc/.
MYKHAYLENKO, Anastasiya. Determining of the meat freshness by DART. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/3j2xmc/.
@MastersThesis{Mykhaylenko2016thesis,
AUTHOR = "Mykhaylenko, Anastasiya",
TITLE = "Determining of the meat freshness by DART [online]",
YEAR = "2016 [cit. 2024-11-12]",
TYPE = "Diplomová práce",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologiePraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/3j2xmc/",
}
@MastersThesis{Mykhaylenko2016thesis,
AUTHOR = {Mykhaylenko, Anastasiya},
TITLE = {Determining of the meat freshness by DART},
YEAR = {2016},
TYPE = {Diplomová práce},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/3j2xmc/},
URL_DATE = {2024-11-12},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Mykhaylenko
| jméno = Anastasiya
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
| titul = Determining of the meat freshness by DART
| url = https://theses.cz/id/3j2xmc/
| typ práce = Diplomová práce
| vedoucí =
| rok = 2016
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-12
| poznámka =
| jazyk =
}}