Zuzana Loudová

Bakalářská práce

Systém hodnocení pracovníků

Employee assessment system
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá systémem hodnocení pracovníků a skládá se ze dvou částí. Hlavním cílem této práce je zhodnotit stávající systém hodnocení, zjistit jeho nedostatky a podat návrh na zlepšení či odstranění případných chyb. V teoretické části práce jsou uvedeny důležité pojmy, které souvisejí s praktickou částí. Jedná se o hodnocení pracovníků, různé metody a styly hodnocení a v neposlední řadě …více
Abstract:
Bachelor thesis is about system evaluation of workers and it consists of two parts. Main purpose of this work is to valorize current system of evaluation, find it’s weaknesses and give a proposal for improvement or removing mistakes.In teoretical part of work are important ideas connected with practical part. It is about evaluation of workers, different methods and styles of evaluation and finally …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 3. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Tomáš Macák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 3jmqq6 3jmqq6/2
13. 3. 2019
Složky
Soubory
Mach, J.
13. 3. 2019
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.