Produkce surovin živočišného původu a její ekologické a hospodářské dopady – Jitka Mošťková
Jitka Mošťková
Bakalářská práce
Produkce surovin živočišného původu a její ekologické a hospodářské dopady
Raw Material Production of Animal Origin and its Ecological and Economic Impacts
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je živočišná produkce, základní poznatky o složení jednotlivých druhů živočišných surovin a jejich negativních dopadech na jednotlivé složky životního prostředí. První část je věnována surovinám živočišné výroby, jejich základním popisem, jejich složení a získávání a druhá část ukazuje, jaké vlivy živočišná produkce má na životní prostředí, konkrétně jednotlivé složky …víceAbstract:
The topic of this bachelor thesis is animal production, basic knowledge about the composition of individual species of animal raw materials and their negative impacts on individual components of the environment. The first part is devoted to the raw materials of livestock production, their basic description, their composition and acquisition, and the second part shows the impact of livestock production …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MOŠŤKOVÁ, Jitka. \textit{Produkce surovin živočišného původu a její ekologické a hospodářské dopady}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/3mw4lo/.
Jak správně citovat práci
Mošťková, Jitka. Produkce surovin živočišného původu a její ekologické a hospodářské dopady. Uherské Hradiště, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik
Práce na příbuzné téma
-
Dopady spotřeby hovězího masa na životní prostředí
David ZAJAROŠ -
Dopady spotřeby hovězího masa na životní prostředí
David ZAJAROŠ -
Negativní dopady výroby a spotřeby živočišných produktů a zhodnocení jejich oceňování
Kateřina Sapíková -
Negativní dopady konzumerismu na udržitelný rozvoj
Jiřina Urgošíková -
Bitcoin a enviromentální dopady těžby
Tomáš Němec -
Ekonomické dopady kouření na příkladu České republiky
Jiří Novák -
Dopady "fast fashion" na životní prostředí
Petra Zídková -
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Klára Mikulíková