Bc. Iveta DOBRÁ

Bakalářská práce

Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža

Technology of processing "potato chips" in prospectus of Petr Hobža company
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o správném technologickém zpracování smažených bramborových lupínků. Z hlediska zpracovaného podnikatelského záměru charakterizuje místo a úlohu hygieny a ukazuje na důležitost hygieny v potravinářské výrobě. Na základě SWOT analýzy popisuje silné a slabé stránky firmy Petr Hobža Strážnické brambůrky a ukazuje veškeré nezbytnosti z hlediska podnikání.
Abstract:
This report deals with the right technology processing of fried potato chips. It characterizes the place and the role of hygiene on the basis of worked out business plan and it shows the importance of hygiene in the food technology. This work also describes the strengths and weaknesses of the Petr Hobža Strážnické brambůrky company on the basis of SWOT analysis and shows all necessaries from the business …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 7680

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DOBRÁ, Iveta. Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin