Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža – Bc. Iveta DOBRÁ
Bc. Iveta DOBRÁ
Bakalářská práce
Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža
Technology of processing "potato chips" in prospectus of Petr Hobža company
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o správném technologickém zpracování smažených bramborových lupínků. Z hlediska zpracovaného podnikatelského záměru charakterizuje místo a úlohu hygieny a ukazuje na důležitost hygieny v potravinářské výrobě. Na základě SWOT analýzy popisuje silné a slabé stránky firmy Petr Hobža Strážnické brambůrky a ukazuje veškeré nezbytnosti z hlediska podnikání.Abstract:
This report deals with the right technology processing of fried potato chips. It characterizes the place and the role of hygiene on the basis of worked out business plan and it shows the importance of hygiene in the food technology. This work also describes the strengths and weaknesses of the Petr Hobža Strážnické brambůrky company on the basis of SWOT analysis and shows all necessaries from the business …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor:
7680
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2008
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DOBRÁ, Iveta. \textit{Technologie zpracování ''bramborových lupínků'' v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2008. Dostupné z: https://theses.cz/id/3syjaa/.
Jak správně citovat práci
DOBRÁ, Iveta. Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Lenka VÍŠOVÁ -
Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Dobroslava JAGOŠOVÁ -
Identifikace faktorů působících na chování zákazníka při online nákupu potravin
Radka Bauerová -
SWOT analýza vybrané organizace
Lucie Franková -
Metoda SWOT jako rozhodovací nástroj řízení podniku
Romana Píchová -
SWOT analýza podnikatelského subjektu
Marek Mrázek -
SWOT analýza projektu Časná defibrilace v Ústeckém kraji
Jana VAISOVÁ -
Metoda SWOT jako rozhodovací nástroj řízení podniku
Liliana Kopicová